skip to Main Content
+4672 185 05 75 emelie@ksim.se

Jag vill hjälpa dig göra fler affärer genom kalla samtal

Hej och välkommen till Kalla Samtal – Inspiration & Motivation!

Mitt namn är Emelie Löwenberg och jag älskar att sälja och jobba med uppsökande försäljning. Under mina år inom branschen – oavsett om jag arbetat strategiskt eller i ett call center – har kalla samtal alltid varit min väg framåt.

Jag vill att kalla samtal ska bli din väg framåt också så att du och ditt team kan boka fler möten, dra in fler kunder och göra fler affärer. Det vill jag uppnå genom att inspirera, motivera och utbilda dig och din personal inom sälj.

Följ med så berättar jag mer.

Bästa hälsningar,
Emelie Löwenberg

Engagemang

Styrelsemedlem i Säljarnas Riksförbund och ansvarig för förbundets ungdomsavdelning.

Säljtips från coachen

Visa din kompetens i samtalet för att väcka ett intresse och visa att du förstår kundens problem.

Erfarenhetsbaserat och kvalitetssäkrat innehåll

Det är speciellt att jobba med försäljning, än mer uppsökande försäljning och telefonförsäljning. Just hur speciellt vet man inte innan man själv varit där. Jag livnärde mig på fältsälj inom telekombranschen i två år på 100 procent provision och det var tufft, stentufft, men jag lärde mig mycket.

Efter det har jag också haft en mer strategisk roll som partneransvarig och och även då anordnade jag en del mötesbokningsaktiviteter hos partners. Jag har också haft flera frilansuppdrag som mötesbokare. Under ett av uppdragen höjde kunden ersättningen med 100 procent.

Utöver det har jag genomgått en utbildning inom Försäljning & Marknadsföring på två år, då passade jag även på att kvalitetssäkra mina föreläsningar genom en omfattande marknadsundersökning i rapportform.

När du sätter dig och ska boka ett möte – tänker du på de fantastiska möjligheter detta kan leda till i kontakter och affärer? Eller finns känslan att du ringer och stör folk som inte vill prata med dig?

Jag hjälper dig hitta glädjen i kalla samtal!

Dyktig i fagfeltet

Emelie hadde kurs hos oss på emnet booking og hvordan beherske kalde samtaler, dette er emner vi jobber mye med for å forbedre hos våre selgere, kurset var i så måte meget aktuelt og veldig bra. Emelie oppfattes som dyktig i fagfeltet og har god fremstillingsevne.

Tilbakemeldingene fra våre selgere var meget bra og antall møter økte i tiden etter kurset, anbefaler Emelie Løwenberg når som helst.

Back To Top