skip to Main Content
+4672 185 05 75 emelie@ksim.se

Få upp energinivån och sälj mer varje dag!

The Broaden-and-Build Theory of Positive Emotions får vi lära oss att allt vi tar oss för generellt går lite bättre med en positiv inställning. Den säljare som har en positiv inställning till mötesbokning får större kreativitet, kommer på fler infallsvinklar, har mer “tur” med kunderna och säljer helt enkelt bättre.

Ärliga berättelser om misslyckanden kan också ge en viktig igenkänningsfaktor som hjälper människor hantera sina egna rädslor och motgångar. Colombia University tycker till och med det är så viktigt att de har en hel avdelning som undersöker hur misslyckanden kan vara en hjälp i studier.

Min inspirationsföreläsning innehåller personliga anekdoter om både triumfer och misslyckanden samtidigt som den erbjuder verktyg och metoder som kan användas i det dagliga säljarbetet. Föreläsningen kan anpassas innehållsmässigt och göras längre eller kortare efter behov.

Säljtips från coachen

Håll koll på hur många samtal du ringer och hur många du faktiskt får prata med.

Massor med handfasta råd

En positiv attityd är definitivt en viktig faktor för att man ska lyckas med sina kalla samtal, men det är klart att det ofta krävs mer för ett sälj. Vad gör du om växeln inte ens vill släppa fram dig till rätt person? Vem är rätt person att prata med och vilka är de magiska orden som ger ett sälj?

Några magiska ord finns inte, men däremot finns det många argument som fungerar på olika personligheter, det finns attityder och knep som tar dig förbi dörrvakten och det finns goda exempel att lära sig av. I min föreläsning går jag igenom några av dem.

Vi har alla dagar när det inte känns lika kul.

Det kan kännas som att arbetet är lönlöst och som att vi inte kommer någonstans trots många samtal. Men det kan snabbt vända vid näst lyft, för nästa samtal kan vända hela din dag, din månad eller ditt kvartal!

Öppna föreläsningar

Jobbar du ensam eller på ett lite mindre företag? I mina öppna föreläsningar delar jag mina erfarenheter inom uppsökande försäljning till dig som inte har möjlighet att boka en skräddarsydd föreläsning, men fortfarande vill boosta försäljningssiffrorna.

Med en blandning av personliga anekdoter, vetenskapliga exempel och handfasta tips hjälper jag dig och ditt team att få en mer positiv inställning till kalla samtal.

Läs mer
Back To Top