skip to Main Content
+4672 185 05 75 emelie@ksim.se

9 av 10 mer motiverade att sälja efter en säljutbildning

Oavsett om ni har ett gäng med juniora säljare som behöver grunderna i sälj eller rutinerade proffs som behöver lite energi, repetition och nya infallsvinklar är en säljutbildning en bra idé. Jag skräddarsyr dagen efter ert behov och det finns plats för både skratt, teambuilding och djuplodad analys.

Med föreläsningar, workshop och coachning täcker vi in det mesta man kan begära av en heldagsutbildning, plus lite till. Det finns också möjlighet att köpa till konsulttimmar för hjälp med prospektering eller extra coachningstillfällen för att få en extra kraftig säljboost.

Säljtips från coachen

Hitta alltid en tid för uppföljning och följ upp!

Föreläsning

I utbildningen ingår en föreläsning fullpackad med inspiration och material för eftertanke och diskussion. Vi går igenom praxis för kalla samtal och jag ger konkreta tips på hur man säljer utan att ha blivit ombedd.

Workshop

Under en fokuserad workshop diskuterar vi frågor som kommit upp efter föreläsningarna, bygger mindmap-strukturer för anpassning av samtal och invändningshantering med mera för stöd i det dagliga arbetet.

Coachning

Cochningsdelen sker one-on-one. Jag sitter med och lyssnar på säljarens samtal och hen får personlig feedback på både styrkor och vilka områden som kan förbättras. Inkluderar även skriftlig återkoppling för självstudier.

Säljutbildningens upplägg

Föreläsning: 90 minuter

Workshop: X-antal timmar beroende på gruppstorlek

Coachning: 1-2 timmar per säljare

Utbildningen kan också skräddarsys efter önskemål.

Stort engagemang

Emelie genomförde utbildningen ”Kalla samtal” för oss med stort engagemang och visar god kunskap i ämnet.
Hon delar gärna med sig av egna erfarenheter och ger deltagarna goda tips på hur man kan bli bättre i samtalen med kunderna.

Mycket proffsigt!

Back To Top